Pensum Akadémia

Intenzív nyelvtanfolyam garantált külföldi munkával

Garantált Német/Ausztriai munkalehetőség, akár ingyenes intenzív felkészítő nyelvtanfolyammal!

Elege van már az állandó pénztelenségből? Nem becsülik meg a munkahelyén? Kihívásokra vágyik? Megkopott a német nyelvtudása, és fél így belevágni az ismeretlenbe, vagy jobban fizető pozíciót választana? Nem probléma! Intenzív, 60 órás online/tantermi tanfolyamunkon előhozzuk a rég eltemetett tudást.

Munkába állás esetén megtérítjük a tanfolyam díját!

Tanfolyamra történő beiratkozásnál, szerződésben garantált munkalehetőség a kurzust min. A2-B1 szinten sikeresen teljesítőknek!

Nincs más dolga, mint a linkre kattintva kitölteni a német szintfelmérőt, hogy tudásának mérten a legjobb csoportba tudjuk beosztani. Kiemelkedő eredmény esetén pedig akár egyből állást tudunk Önnek kínálni.

A nyelvi teszt kitöltéséért kattintson ide

Amennyiben nem rendelkezik még német nyelvismerettel, de vállalná a tanfolyamot, ugy jelentkezzen az alábbi linken. Ez esetben a tanfolyam időtartama 180 óra, melynek költségét munkába munkába állás estén, a próbaidő letelte után szintén megtérítjük.

Tanfolyamainkat Magyarország összes megyeszékhelyén elindítjuk megfelelő számú jelentkező esetén.

Jelentkezés a 180 órás tanfolyamra

A teszt kitöltése nem jelent automatikus beíratkozást/jelentkezést, kollégáink minden esetben felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztessenek a továbbiakról.

További részletekért keressen minket e-mailben a tanfolyam@pensum.hu email címen, vagy telefonon a 061/429-0425 – ös számon.

 

_________________________________________________________________________________________________________________

 

Úszómesteri tanfolyam garantált munkalehetőséggel – egész évben!

Biztos munkára/diákmunkára vágysz? A legtöbb eddigi munkahelyeden csak rövidebb ideig tudtál dolgozni? Betöltötted a 18. életévedet és magabiztosan úszol?

Akkor ajánlunk Neked egy lehetőséget!

 

A Pensum folyamatosan szervez “úszómesteri tanfolyamokat”, melyet elvégezve egész évben garantáljuk a munkalehetőséget számodra!

Egyre több új uszoda nyílik országosan. Az úszómestereket, medence-felügyelőket egyre többen keresik, így nem csak Budapesten, de az egész országban, egész évben munkalehetőséghez juthatsz, ha elvégzed képzésünket.

Miért hagynád ki?  Egyetemi-főiskolai tanulmányok alatt, vagy éppen utána, az álommelód megtalálásáig biztos jövedelemhez juthatsz úszómesterként.

 

A részletekért küldj egy e-mailt a melinda.ferencz@pensum.hu címre a telefonszámoddal, vagy hívd Ferencz Melindát a 20/772-9368 számon!

Felnőttképzési intézmény nyilvántartásba-vételi száma: E-000925/2014