1997_alaptva

Tisztelt leendő Munkavállalónk!

A Pensum Csoport húszéves tapasztalattal rendelkezik a humánerőforrás szolgáltatás területén – első vállalkozásunkat 1997-ben alapítottuk. Évről évre nagyobb foglalkoztatott létszámmal és növekvő ledolgozott munkaóra-számmal a budapesti munkaerőpiac meghatározó szereplői lettünk.

2007-ben a cégcsoportot felvásárolta egy szakmai befektető, majd 2013-ban, cégeinket kivásárolva, ismét magyar tulajdonú, független szolgáltatókká váltunk.

Munkaerő-kölcsönzéssel 2003 óta foglalkozunk, külföldre irányuló tevékenységünket 2013-ban kezdtük. Társaságunk 2015-től rendelkezik Németországba és Ausztriába irányuló kölcsönzési engedéllyel. A Pensum Deutschland GmbH. 2017. január 4-én kapta meg a helyi munkaerő-kölcsönzési engedélyét Németország területére.

A Pensum Diákmunka Iskolaszövetkezet alapító tagja az Iskolaszövetkezetek Országos Szövetségének.

A Pensum 2017-től a Pensum Pension Nyugdíjas Szövetkezeten keresztül elsők között nyújt segítséget nyugdíjas munkavállalók munkalehetőségeinek szervezésében.

Cégcsoportunk vezetői és vezető munkatársai évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a munkaerő-kölcsönzés és –közvetítés, diákmunka-szervezés, valamint a kapcsolódó munkajogi és társadalombiztosítási szakterületeken.

Figyelem: cégünknél semmiféle regisztrációs díj, vagy egyéb fizetési kötelezettség nincs!

(kivéve az iskolaszövetkezeti és nyugdíjas szövetkezeti tagok 500 Ft-os szövetkezeti részjegyének egyszeri díja, melyet az első fizetésből vonunk le, és kilépéskor visszafizetünk)

Mindez azt jelenti Önnek, hogy:

  • Önt biztonságos formában, a törvényi előírásokat maximálisan betartva fogjuk foglalkoztatni;
  • ha Önt külföldi munka érdekli, akkor nem vakon a nagyvilágba kell indulnia, hanem a biztos munkahely, a biztos fizetés és a biztos szálláshely tudatában vághat neki az útnak, és mindezek előtt részletes tájékoztatást, útmutatót is kap személyesen tőlünk;
  • ha Ön vállalja a külföldi munkavégzést, akkor folyamatos magyar nyelvű kapcsolattartást biztosítunk Önnek;
  • ha diákként keresel munkát, akkor húsz évnyi tapasztalattal tudunk Neked segíteni, hogy a számodra leginkább megfelelő munkán dolgozhass!